El MoraBanc Andorra explota contra el Monbus Obradoiro (90-71)

El MoraBanc Andorra ha sumat la novena victòria de la temporada (9/11) després de superar aquest dimarts el Monbus Obradoiro per un contundent 90-71 en el partit pendent de la 17a jornada. La bona defensa andorrana i l’encert en el triple (14/28) no donaria cap opció al conjunt gallec. David Jelinek i Oriol Paulí, els millors de l’equip tricolor amb un 15 de valoració.

El MoraBanc Andorra segueix mirant cap amunt a la classificació. Després de dues derrotes consecutives en dos partits competits contra el Reial Madrid i el Lenovo Tenerife, i venint de la dura derrota de la setmana passada contra l’Herbalife Gran Canària en partit d’Eurocup, els d’Ibon Navarro necessitaven una actuació com la d’aquest dimarts.

Els dels Principat es mostrarien molt sòlids en defensa i amb un David Jelinek sublim que marcaria el ritme ofensiu dels seus amb una primera meitat pràcticament perfecte (15 punts). 14-4 de sortida. El Monbus Obradoiro, però, aprofitaria una petita desconnexió local per retallar les diferències al final del primer quart (18-13). De més a menys durant els primers deu minuts, els d’Ibon Navarro es tornarien a posar les piles en defensa. De fet, començat el segon quart, l’Obradoiro trigaria sis minuts en anotar la primera cistella. Els del Principat, després d’un 15-6 de sortida, deixarien la màxima en tota la primera meitat (33-19) però els gallecs reaccionarien amb un 0-5 de parcial que deixaria un 33-24 al descans.

Després de sortir de vestidors, Albert Oliver posaria la por al cos amb un triple que aproparia encara més l’equip de Moncho Fernández (33-27) però el MoraBanc, fidel als seus esquemes, tornaria a deixar les coses en el seu lloc. Amb Jeremy Senglin i Sergi Garcia agafant el relleu de Jelinek, els del Principat tancarien el tercer acte amb una renda de 15 punts (57-42). A deu minuts per al final, el Monbus Obradoiro, desencertat fins aleshores, veuria cistella amb més facilitat però l’intercanvi de cops afavoria els interessos d’un MoraBanc què, amb l’aportació de molts dels seus integrants i les genialitats d’un incansable Oriol Paulí, acabaria vivint un partit plàcid i sumant una victòria, la novena, que li permet agafar confiança i mirar cap als playoff (90-71).

El proper partit del MoraBanc Andorra serà el 28 de febrer, a casa, contra el València Basket després de la disputa de la Copa i l'aturada de la competició pels compromisos de les seleccions.

Imatge: MoraBanc Andorrra