El MoraBanc Andorra reacciona a Manresa sumant una victòria molt especial (64-69)

Malgrat les moltes adversitats en forma de lesions, el MoraBanc A

Malgrat les moltes adversitats en forma de lesions, el MoraBanc Andorra ha sumat aquest dissabte la segona victòria del curs a l’ACB, primera fora de casa, a la pista del BAXI Manresa trencant amb tres derrotes consecutives. El partit, boig, desesperant, es decidiria en l’últim quart després d’un 16-23 de parcial. Clevin Hannah MVP amb 23 punts, 7 assistències, 27 de valoració.

L’equip d’Ibon Navarro necessitava reaccionar sí o sí a la Lliga Endesa després de sumar tres derrotes consecutives contra València fora i Unicaja i Penya a casa. Quatre dies després d’estrenar-se a Europa aquesta temporada guanyant a la pista del Telenet Giants d’Anvers (60-71), el MoraBanc faria el mateix al Nou Congost de Manresa en un partit on l'equip tricolor es guardaria el millor per a l'últim quart.

I això què el partit no començaria gens malament pels interessos andorrans (2-7) però el BAXI Manresa reaccionaria amb un 10-2 de parcial (12-9). Aquesta de fet seria la tònica de tot el partit. Amb constants alternances en el marcador a cop de parcial, el MoraBanc, vivint de les seves individualitats, li tornaria la moneda al conjunt del Bages i gràcies a un 2-11 de parcial tancaria el primer quart amb un còmode 14-20. Una diferència que l’equip de Pedro Martínez tornaria a eixugar en un segon quart horrorós del MoraBanc. El BAXI Manresa, aprofitant-se de les debilitats defensives dels tricolor en la lluita pel rebot amb les baixes de Moussa Diagne i Tyson Pérez, dominaria el partit malgrat arribar al descans amb només tres punts d’avantatge. Aquesta era de fet la millor notícia pels interessos dels del Principat (32-29).

A l’inici de la segona meitat el MoraBanc Andorra, sense idees, seguiria cedint molts errors en defensa que el BAXI Manresa aprofitaria per arribar a tenir una màxima de vuit punts (41-33) però, en el pitjor moment del partit, el conjunt tricolor s'aixecaria una vegada més i de la mà de Hannah i Senglin li donaria la volta al marcador (41-42) després d’un 0-9 de parcial. Malgrat els problemes i les poques idees en el joc, l’equip d’Ibon Navarro no volia renunciar a la victòria (48-46). Però ves per on que la millor versió del MoraBanc arribaria en l’últim quart de la mà d’un inspiradíssim Sergi Garcia. El base mallorquí, amb 11 punts anotats, seria el gran referent tricolor en l’últim quart. Al final, malgrat els molts entrebancs i les baixes de Diagne, Pallson, Sy i Pérez, el MoraBanc seria capaç de sumar la segona victòria del curs, la primera fora de casa, al Nou Congost de Manresa (64-69). Una victòria molt especial dedicada a la figura del malauradament desaparegut Àlex Lliteras, el que fora periodista de RNA que ens deixava dimecres passat als 59 anys. De fet, abans de l’inici del partit, el MoraBanc Andorra el recordaria i l’homenatjaria lluint una samarreta amb la seva fotografia. Va per tu Àlex.

El proper partit del MoraBanc Andorra serà dimarts (20h), contra el Virtus de Bolonya, corresponent a la tercera jornada de l’Eurocup. Els d’Ibon Navarro rebran dissabte el San Pablo Burgos de Joan Peñarroya (18h) en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad

Informa: Òscar Merino

Imatge: MoraBanc Andorra

Toni Bou conquereix matemàticament el 14è títol de campió del món de trial a l'aire lliure La selecció suma el segon punt a la Lliga de les Nacions contra Malta (0-0)