El MoraBanc Andorra reapareix frenant en sec la ratxa del València Basket (84-72)

El MoraBanc Andorra ha sumat aquest diumenge la desena vict&ograv

El MoraBanc Andorra ha sumat aquest diumenge la desena victòria ACB (10-11) superant el València Basket per 84 a 72. Després d’un fluix inici de partit, els tricolor aixecarien el vol a cop de triple per acabar sumant una victòria que els deixa molt vius en la lluita pels Play-off. Clevin Hannah, MVP destacat amb 26 punts, 4 assistències i un 34 de valoració.

Unes tres setmanes després, amb la disputa de la Copa i els compromisos de seleccions pel mig, el MoraBanc Andorra ha tornat a la càrrega. Els d’Ibon Navarro ho han fet aquest diumenge afrontant el partit corresponent a la 24J de la Lliga Endesa contra un dels rivals més en forma: el València Basket. Això sí, després de 12 victòries consecutives en la competició domèstica, l’equip de Jaume Ponsarnau havia de trepitjar la Bombonera per retrobar-se amb la derrota més de tres mesos després.

Partidàs del MoraBanc Andorra...tret del primer quart. Amb poca aportació defensiva i ofensiva, basant  el seu joc en el triple amb un 1/9 en els primers minuts, el MoraBanc Andorra començaria el partit per darrere en el marcador arribant a tenir un desavantatge de 5 punts al final del primer acte (12-17). El segon quart, però, no tindria res a veure. Amb Tomasz Gielo a pista, el polonès s’està convertint en un gran revulsiu pels tricolor, els d’Ibon Navarro començarien a remuntar el vol des del 6,75. A diferència del primer quart, el MoraBanc acabaria trobant l’encert amb els punts de Gielo, Hannah o David Jelinek. Espectacular 7/13 en triples. L’encert exterior més la passa endavant en defensa faria que els del Principat arribessin al descans dominant el marcador (39-34).

Després de sortir de vestidors el València Basket començaria amb força (39-38) però el MoraBanc Andorra reaccionaria amb un 10-0 de parcial (49-38). Els tricolor, amos absoluts del partit, guanyant de 16 punts (61-45), tenien el partit on volien però una agressió de Kalinic a Nacho Llovet que els àrbitres no han xiulat ni revisat a l’Instant Replay, ho podria haver canviat tot. A partir d’aleshores el MoraBanc perdria el ritme del partit però encara seria capaç de tancar el tercer acte amb una renda de 10 punts (61-51). Una renda que el MoraBanc veuria com el València Basket seguiria eixugant al llarg de l’últim quart (74-69) però un triple de Hannah, avui sublim amb 26 punts i un 34 de valoració, aportaria la tranquil·litat necessària per afrontar la recta final del partit i tot el que queda de temporada (84-72).

La propera cita del MoraBanc Andorra serà aquest proper dimecres a la pista de l’UNICS Kazan (17h) en el partit corresponent a la cinquena jornada del Top-16 de l’Eurocup. Els tricolor jugaran dissabte a la pista del San Pablo Burgos (18h) el partit pendent de disputar de la 23J ACB en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.

Informa: Òscar Merin
Imatge: MoraBanc Andorra