ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El MoraBanc Andorra recupera la tradició i presenta l'equip a un públic entregat

www.andorradifusio.ad

Aquest diumenge al matí s'ha presentat l'equip 2021-2022 del Bàsquet Club Andorra. L'antiga caserna de bombers ha estat el lloc on s'ha celebrat la festa amb la presència d'autoritats, el cos tècnic, els jugadors i un públic entregat.

La plaça de l'antiga caserna de bombers s'ha emplenat d'aficionats del bàsquet al llarg del matí per trobar-se, de nou, amb els jugadors del MoraBanc Andorra.

Després que l'any passat no es pogués celebrar al carrer com ja era tradició, enguany el club ha volgut tornar amb el seu públic en un ambient molt festiu amb actuacions musicals, sorteigs i, el més important, la presentació dels protagonistes.

Per al president, Gorka Aixàs, ha estat una oportunitat per "retrobar-nos amb la nostra gent, fer que puguin gaudir i que coneguin les cares noves". 

Els homes d'Ibon Navarro han fet uns parlaments sobre l'escenari fent referència al lema d'enguany "Renaixem", els jugadors esperen poder comptar amb el màxim de públic al Pavelló al més aviat possible.

Aixàs ha declarat que tenen prevista una reunió aquest dilluns amb l'executiu per tractar sobre l'aforament. Queden pocs dies per començar la temporada i esperen poder-lo ampliar més del 50%. Amb tot, Aixàs s'ha mostrat satisfet que "la gent pugui tornar al pavelló". 

La reunió permetrà saber si es pot sumar més públic a les 1.800 persones que hi poden entrar actualment i quines són les condicions per accedir al pavelló.

Informa: Anna Mata
Imatges: Ricard Tenza

Comparteix: