ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El MoraBanc Andorra repeteix visites al centre penitenciari vistos els beneficis del projecte One Team

www.andorradifusio.ad

Una desena de persones privades de llibertat han gaudit d'una nova edició del projecte One Team del MoraBanc Andorra al centre penitenciari. Els organitzadors han remarcat que hi ha la intenció de donar continuïtat al programa.

Aquesta és la segona vegada que es du a terme el projecte One Team amb l'objectiu d'implementar valors als interns i oferir una eina per millorar el seu dia a dia. El programa dels clubs d'Eurolliga i Eurocup consta de vuit sessions i va iniciar-se a l'octubre, tot plegat amb l'objectiu d'utilitzar el bàsquet com a fil conductor d'una sèrie d'aspectes

El repte principal és ara donar continuïtat a un programa que fomenta la disciplina, solidaritat o el treball en equip, com explica el responsable tècnic del projecte, Jaume Tomàs. El president del Bàsquet Club Andorra, Gorka Aixàs, ha avançat que estan "disposats a donar-li continuïtat" en el format que millor encaixi.

Les pròximes setmanes, els presos privats de llibertat rebran la visita de l'entrenador del primer equip del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, i els jugadors.

Informa: Joel Romero
Imatges: Vicente Bellot

Comparteix:

3.233.229.90