El MoraBanc cau contra l'Obradoiro i suma la tercera derrota consecutiva

Dissabte no va ser un bon dia per a l'esport andorrà. El MoraBanc no en va ser l'excepció i va sumar una nova derrota, la tercera consecutiva, a la pista del Rio Natura Monbus Obradorio. Els de Joan Peñarroya van caure a Santiago de Compostel·la 78 a 73.

Com és habitual ahir no va faltar intensitat a l'equip andorrà, amb tot, la manca d'encert ens va fer circular, en tot moment, a remolc en el partit. Els jugadors del MoraBanc no es van cansar de remar a contra corrent per mantenir-se vius en el partit.

A l'inici va ser gràcies a l'encert d'un inspirat Betinho. Al final del primer quart avantatge andorrà de 17 a 21. El segon va ser per al Obradoiro, però amb tot, un triple de Schreiner maquillava el marcador i s'anava al descans amb un ajustat 39 a 38. Jugades com aquesta van fer molt mal, els locals fallen l'esmatxada però la jugada acaba amb triple de Corbacho, ahir màxim anotador del partit i decisiu en els darrers instants.

Andorra entrava al darrer quart amb cinc punts de dèficit. Aquí els gallecs van estar més vius. Exhibició local de taps, el primer damnificat Nathan Jawai. Bogris també va veure com les gastaven els locals sota el tauler. Amb tot, els de Joan Peñarroya no abaixaven els braços, aquesta espectacular acció de Trias ens donava aire. Estàvem a prop, però els de Santiago tenien el sant de cara. A Corbacho fins i tot li entraven contra tauler. A l'altre cantó de la pista també li va tocar el rebre a Ivanov.

Amb el festival de taps va acabar el partit 78 a 73. Ara caldrà apel·lar a l'èpica amb el "Tourmalet" que li espera a l' equip. Els dos propers rivals: Barça i Unicaja.

Informa: Cesc Sanjuan     Locució: Víctor Reolid