David Jelínek, de baixa almenys quatre setmanes

El MoraBanc perd David Jelínek durant quatre setmanes. L'aler té un esquinç de grau 2 al lligament lateral intern del genoll esquerre i serà baixa un mes. És la notícia negativa de la visita a Zagreb, on els andorrans van aconseguir la primera victòria al Top 16 de l'EuroCup.

L'equip va tornar a mostrar una molt bona cara durant 35 minuts, però al darrer quart va patir una nova desconnexió que va tirar per terra una diferència de 16 punts. Tot i això, al darrer minut de partit, un gran Andrew Albicy va certificar un nou triomf pels tricolors.

En l'altre partit del grup, l'Unics Kazan va imposar-se al Zenit de Sant Petersburg per 68 a 67. Els de Joan Plaza van disposar del darrer llançament per guanyar el partit, però el triple de Voronov no va entrar i els visitants van sumar la primera derrota. Un punt de diferència que pot ser vital al final del top-16 i que permet als tricolors situar-se al capdavant de la classificació gràcies al bàsquet average.

El pròxim partit de competició europea serà el 9 de gener al Poliesportiu i enfrontarà els d'Ibon Navarro amb l'Unics Kazan. Una victòria posaria les coses molt ben encarrilades per passar de ronda. A més, el MoraBanc encara no coneix la derrota a casa a l'Eurocup. Qui s'espera que ja entri en la rotació serà Jerome Jordan, que aquest dimecres no va disposar de minuts. S'espera que aquest cap de setmana contra l'Obradoiro s'estreni amb la samarreta tricolor. Aquest divendres es farà la presentació oficial del jugador a la seu central de MoraBanc.