ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El MoraBanc inicia una campanya per captar nous socis amb la previsió que el públic pugui tornar als partits "en un escenari millor"

www.andorradifusio.ad

El MoraBanc Andorra preveu que la temporada vinent els aficionats podran tornar a veure els partits al Poliesportiu. I per això ha iniciat una campanya de captació de socis que se sumin als dos mil que s'han mantingut fidels, tot i la pandèmia. 

'No som invulnerables. Som indestructibles'. Amb aquest lema tan significatiu el MoraBanc vol enganxar els aficionats al bàsquet perquè es facin socis per a la propera temporada.

El preu per als nous associats és de 120 euros. Aquesta quantitat es veu reduïda a 55 euros per als socis que s'han mantingut fidels durant la pandèmia, sense poder veure bàsquet en directe.

Per al setembre el club preveu que els aficionats tornin al Poliesportiu, encara que sense saber amb quin aforament, ha dit el cap de comunicació del club, Gabriel Fernàndez. "Serà un escenari millor que el del darrer partit de lliga", ha avançat.

Per assistir als partits els socis hauran de treure's l'abonament de temporada. La suma del carnet i de la localitat no representarà un augment de preu respecte la darrera temporada sense coronavirus. Els socis veterans tindran reservat el seient que ocupaven la temporada 2019-2020.

El club té actualment uns 2.000 socis després que només un 10% es donés de baixa la temporada passada. Els que vulguin fer-ho ara tenen temps de comunicar-ho fins al 20 de juny; si no, el carnet es renova automàticament.  

Informa: Sergi Cano
Imatges: Kevin Ribeiro-Andreij Cristancho

Comparteix:

44.192.253.106