El MoraBanc, a un pas dels quarts de final de l'Eurocup després de guanyar a Sant Petersburg (71-80)

El MoraBanc Andorra continua dominant amb mà de ferro el seu grup al top16. L'equip dirigit per Ibon Navarro ha guanyat a la pista del Zenit de Sant Petersburg 71 a 80. És la tercera victòria en tres partits disputats al top 16, amb dos dels triomfs fora de casa. L'equip queda a un pas de la classificació per als quarts de final.

El MoraBanc Andorra ha sortit amb plantejament de dominador. L'equip andorrà s'ha avançat 4 a 5 i ja no ha deixat d'estar al davant al marcador d'aquí fins al final.

El primer quart s'ha tancat amb un avantatge de tres punts, 23 a 26. L'equip rus mai s'ha deixat anar i sempre ha estat a prop en el marcador. Al descans s'arribava 38 a 44. El MoraBanc ha comptat amb quatre jugadors determinants en el dia d'avui. John Shurna, amb 21 de valoració; Dylan Ennis, màxim anotador del partit amb 19 punts; i els habituals Andrew Albicy i Moussa Diagne.

Amb tot, el tercer quart s'ha tancat amb un mínim avantatge de només 4 punts per a l'equip andorrà 56 a 60. Tot s'havia de decidir en el darrer parcial. El Zenit ha sortit fort acostant-se a només dos punts però un triple d'Albicy posava les coses al seu lloc. Els russos s'han tornat a acostar amb el 61 a 63. Un parcial de 0 a 7 tornava a donar un avantatge de 9 punts als d'Ibon Navarro. El Zenit no s'acabava de desenganxar però aquest triple de John Shurna a un minut del final ja ha estat definitiu. Al final 71 a 80.

Tres victòries en tres partits al top16. Els quarts de final són a tocar. El proper partit a l'Eurocup serà dimecres vinent a casa altre cop contra el Zenit.