El MoraBanc Vivand supera el Calvià (93-83) i trenca una ratxa de set derrotes

El MoraBanc Vivand ha posat fi a una ratxa de set derrotes consec

El MoraBanc Vivand ha posat fi a una ratxa de set derrotes consecutives i s'ha imposat per 93 a 83 al Flanigan Calvià, aquesta tarda al pavelló del Prat Gran d'Escaldes-Engordany.

Alexis Bartolomé s'ha posat l'equip a l'esquena amb una gran actuació, 26 punts i 6 rebots. Els de Xavi Luque han fet una gran primera part i han arribat al descans amb 20 punts de renda, 58 a 38. Però tota la feina se n'ha anat en orris a la represa, amb un tercer parcial de 12 a 32 favorable al Calvià, que igualava el partit. En el darrer quart el MoraBanc ha tornat a dominar i ha pogut celebrar la tercera victòria de la temporada contra un rival directe a la part baixa de la taula.

Imatges cedides: MoraBanc Andorra