ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Morales vol confirmar la progressió al World Padel Tour amb un bon resultat a l'Open de Còrdova

www.andorradifusio.ad

Tot i que Andorra ha deixat de ser una de les seus del World Padel Tour, aquesta popular disciplina continua gaudint de bona salut i de molts practicants a casa nostra. Gustavo Morales valora com un pas endavant la participació al circuit mundial aquesta temporada, en què repeteix parella amb Arnau Iñíguez

Morales va aprofitar la primera edició del World Padel Tour a Andorra, ara fa dos anys, per debutar al circuit formant parella amb JanBa Poux.

El resident argentí va repetir l'any passat al costat d'Arnau Iñíguez i enguany ha disputat quatre tornejos amb el lleidatà, els dos últims aquest octubre a París i Menorca.

Els resultats no han acompanyat, però Morales fa una valoració positiva "pel que fa al desenvolupament del joc". Assegura que "estem demostrant estar a l'alçada de jugadors que s'hi dediquen professionalment" i "això ens il·lusiona per seguir treballant".

Els dos anys de World Padel Tour a Andorra no han fet que més jugadors segueixin els passos de Morales, tot i que la disciplina continua gaudint de força popularitat al país amb gairebé una vintena de pistes. Opina que haver perdut la prova "és una llàstima perquè venien, no només jugadors sino també les famílies i entrenadors, i això fa que Andorra es conegui".

Morales i Iñíguez jugaran el darrer torneig del World Padel Tour a Còrdova, del 10 al 17 de novembre, amb l'objectiu de tancar la temporada amb un bon regust.

Informa-imatges: Joan López

 

Comparteix:

3.219.167.194