ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Les motos elèctriques, també protagonistes del Trial 3 Nacions

www.andorradifusio.ad

Ja fa temps que la Federació Motociclista treballa amb les motos elèctriques en els cursets d'iniciació al trial. Aquest cap de setmana també han fet acte de presència al Trial 3 Nacions i en el futur sembla que continuaran guanyant protagonisme.

Les motos elèctriques ja formen part de les proves de trial i aquest cap de setmana ha estat un bon exemple al Trial 3 Nacions celebrat a Sant Julià de Lòria. França és un dels països capdavanters. "Va agafant força. Tenim els pilots francesos que han competit en una disciplina de motos elèctriques que es diu eTrial. No hi havia prou pilots espanyols (per participar-hi), però també n'existeixen. Fins i tot, ja forma part del campionat del món, hi ha una disciplina sencera de motos elèctriques", detalla la presidenta de la federació andorrana, Natàlia Gallego.

Jean-Marc Breton és un dels pilots que participa en el campionat francès elèctric. La Federació Motociclista ja fa temps que les utilitza en els cursets d'iniciació al trial. Breton adverteix que l'elèctric avançarà aviat al motor tèrmic. "Tothom hi guanya, els pilots tenen moltes facilitats, perquè no són motos que se'ls hi escapin", explica Gallego, qui a més destaca que "no fan soroll i no contaminen".

Les motos elèctriques tornaran aviat a Sant Julià de Lòria, si la federació torna a ser escenari del Mundial a l'aire lliure l'any que ve.

Informa/imatges: Joan López

Comparteix:

3.238.36.32