ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Natxo Lezkano, nou entrenador del MoraBanc: "Cal ser capaços de deixar l'ego de banda i baixar al fang"

www.andorradifusio.ad

Compromís, sacrifici i defensa. Aquests són els tres pilars que ha destacat Natxo Lezkano en la seva presentació com a nou tècnic del MoraBanc Andorra. L'experimentat entrenador admet que la categoria té les seves particulars i que cal buscar jugadors amb la mentalitat idònia per posar-se al servei de l'equip.

Natxo Lezkano ja llueix els colors del MoraBanc Andorra. Aquest dimecres al matí s'ha fet la presentació del tècnic que arriba amb l'objectiu d'assolir l'ascens la temporada vinent. La idea per fer-ho és clara:

"Ser capaços de deixar l'ego de banda, baixar al fang i lluitar contra els jugadors que ja tenen experiència en la categoria".

Natxo Lezkano, entrenador MoraBanc Andorra

El tècnic era la prioritat per a la direcció esportiva.

"És el primer dia d'aquest futur prometedor. Ens fa molta il·lusió tornar a demostrar que podem ser un dels millors equips de Leb".

Gorka Aixàs, president del MoraBanc Andorra

"Era el nostre candidat desitjat, un entrenador que coneixia perfectament la categoria Leb, amb experiència i ambició".

Francesc Solana, director general del MoraBanc Andorra

I el tècnic tampoc tenia dubtes.

"Des de sempre el MoraBanc Andorra m'ha transmès la sensació de club sòlid. És un dels llocs més atractius ara mateix en l'entorn del bàsquet."

Natxo Lezkano, entrenador MoraBanc Andorra

L'estil passa per la defensa.

"M'agradaria ferun bàsquet basat en una forta defensa. Aquesta és una lliga de jugadors que defensen i saben jugar,  on no s'hi val només ser bo en atac".

Natxo Lezkano, entrenador MoraBanc Andorra

Qui estarà disponible per a Lezkano és Nacho Llovet. El jugador és l'únic de l'actual plantilla que ha comunicat que vol continuar. Solana també ha confirmat la tornada d'Alexis Bartolomé, després d'estar cedit a l'Oviedo precisament a les ordres de Natxo Lezkano.

Pel que fa al cos tècnic, Lezkano remarca que confia en la gent que hi havia fins ara.

Informa: Joel Romero
Imatges: Desirée Sala

Comparteix: