ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Neix l'Andorra Sports Camp, unes estades que combinen rugbi i bàsquet

www.andorradifusio.ad

Aquest juliol tindrà lloc a Andorra la primera edició de l'Andorra Sports Camp. Unes estades amb dos esports com a protagonistes, el rugbi i el bàsquet.

Hi podran participar infants de 8 a 16 anys. Al matí practicaran l'esport escollit i a la tarda faran activitats. En rugbi, vindran jugadors internacionals de França i l'Argentina. El capità de l'USAP de Perpinyà, Damien Chouly, serà el padrí del campus.

Segons el director d'Andorra Sports Camp, Maxime Taurinyà, un dels objectius del campus és "desenvolupar i fer créixer aquest esport al Principat". Per la seva banda, Xavi Isern, responsable de la secció de bàsquet de l'Andorra Sports Camp, també confia en què el format funcionarà. "El bàsquet i el rugbi són dos esports on l'equip preval molt. Crec que poden anar de la mà i fer molt bona comunió". 

Així, el rugbi es farà a l'Estadi Nacional i el bàsquet a Encamp. En aquesta primera edició esperen acostar-se al centenar d'inscrits. Les estades es podran fer en tres modalitats. Matí, matí i tarda i pensió completa.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Kevin Ribeiro

Comparteix: