Neix la Duatló Familiar la Massana-Ordino

www.andorradifusio.ad

Aquest dilluns al matí s'ha presentat la Duatló Familiar la Massana-Ordino. L'organització espera arribar al centenar d'inscrits en aquesta primera edició.

S'han obert les inscripcions fins al 2 de juny a la nit al web www.eventselit.com. Aquesta prova agafa el relleu de la tradicional Travessa de la Massana i Ordino per dinamitzar un calendari de curses molt atapeït i centrat en les curses de muntanya. Els menors de dotze anys hauran d'anar acompanyats dels pares. Hi haurà un recorregut popular amb 4 quilòmetres amb bici i 3 a peu.

La cursa llarga, més competitiva, tindrà 4 quilòmetres amb bici i 6 a peu. Només és podrà fer el recorregut amb bici elèctrica per acompanyar un nen. El recorregut curt tindrà un desnivell positiu de 275 metres i el llarg, de 550.

La distància curta està reservada als equips familiars, per tant, han d'anar junts i al mateix ritme. I a la llarga hi ha una classificació individual, per tant qui vulgui córrer més pot agafar aquesta", ha explicat el director de la cursa Gaspar Pellicer

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Ricard Tenza

Comparteix:

El Sideco Encamp guanya el Memorial Canut en derrotar 3 a 0 a l'Esperança Cardelús es manté quart a la general de l'Europeu de Moto2