ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Noah Albaladejo fa història al convertir-se en el primer andorrà als X-Games

www.andorradifusio.ad

Noah Albaladejo ha fet història en convertir-se en el primer andorrà que participa als X-Games. Lluís Marín hi va ser convidat en una ocasió però una lesió li va impedir participar-hi. Albaladejo pren part en real ski amb un vídeo de 90 segons gravat majoritàriament a Andorra.

Noah Albaladejo ha fet història en convertir-se en el primer esportista andorrà a participar als X Games. El real ski és una de les disciplines més innovadores dels X Games i una competició feta a la seva mida. Durant 4 mesos un esquiador i el seu càmera, en aquest cas Pepe Sánchez, han confeccionat un vídeo de 90 segons amb trucs de freestyle al carrer.

Participar aquest 2020 ja és un premi. Només s'hi conviden sis riders d'arreu del món. Albaladejo sempre ha estat un referent en aquest format i ara li arriba la recompensa.

La majoria del vídeo que entra a competició ha estat gravat a Andorra.

Se li ha discutit viure al marge de les competicions FIS però una vegada més Noah Albaladejo demostra saber molt bé el que fa. El guanyador de real ski rebrà 20 mil euros. Tant el vencedor per part dels jutges com el més votat pels aficionats repeteix el 2021 i aquest és el gran objectiu de l'esquiador andorrà. Des d'avui mateix ja es pot votar a la pàgina dels X Games.

Gaudeix aquí del vídeo d'Albaladejo als X Games.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Fernando Montero

Comparteix:

18.204.42.98