ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Nou rècord del món a Tòquio 2020 en els 400 metres tanques

El tartan de l'estadi Olímpic de Tòquio continu

El tartan de l'estadi Olímpic de Tòquio continua donant alegries en forma de rècords del món. Aquest inici de jornada ha estat en els 400 metres tanques femenins. La vela ha donat la desena medalla a Espanya gràcies al bronze de la parella Jordi Xammar i Nicolás Rodríguez.

Els rècords són la salsa de qualsevol esport. L'atletisme ha viscut el tercer al tartan de l'Estadi Olímpic, molt elogiat pels atletes. A Yulimar Rojas i Karsten Warholm s'hi ha afegit la nord-americana amb nom de ciutat olímpica Sydney McLaughlin en els 400 metres tanques. La jove esportista, com va fer Warholm un dia abans, ha batut la seva marca i l'ha deixada en 51 segons 46 centèsimes. 

Els Estats Units també s'ha emportat l'or en els 800 metres, amb Athing Mu. I Espanya ha celebrat la desena medalla, que ha arribat en vela amb el bronze de Jordi Xammar i Nicolás Rodríguez en el 470 masculí.

L'aigua també ha estat l'element en què ha destacat Ana Marcela Cunha. La brasilera, que acumula dotze medalles en Mundials, s'ha penjat el primer or olímpic en els 10 quilòmetres de natació en aigües obertes.

El Japó ha tornat a dominar la competició d'skateboard femenina, aquesta vegada en la modalitat de parc. Les amfitriones han fet doblet, amb l'or de Yosozumi i la plata d'Hiraki, de només 12 anys, per davant de la gran favorita, la britànica Sky Brown, que en té 13. La jornada també ha vist l'inici del golf femení, que lidera la sueca Madelene Sagstrom.

Informa: Sergi Cano

Comparteix: