ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Nous panells informatius a les rutes cicloturistes per promocionar-les

www.andorradifusio.ad

Andorra Turisme i els comuns estan col·locant nous panells informatius a les 21 rutes cicloturístiques que hi ha al país. La iniciativa tindrà un cost de 12.000 euros.

La presentació s'ha fet al cap del coll de Beixalís. El darrer dels 21 ports que hi ha al país. Un port que malgrat la seva joventut ja gaudeix d'un gran prestigi havent rebut la visita del Tour i la Vuelta. Els nous panells doblen les dimensions dels anteriors i són informativament més acurats, especialment pel que fa al perfil, ara més detallat pel que fa als punts d'inclinació màxima. Tots els rètols tenen una fotografia del port, l'objectiu és fer-lo més atractiu i visible. Als cicloturistes els agrada immortalitzar l'ascensió penjant una fotografia a les xarxes socials i això acaba sent publicitat en ocasions fins i tot més beneficiosa que la convencional. "És una acció més per potenciar el cicloturisme", reitera el ministre de Turisme, Francesc Camp.

Aquesta és una millora per donar un plus a la retolació que vesteix els 21 ports catalogats d'Andorra des del 2011, amb el ministre Claude Benet. La iniciativa té un cost de 12 mil euros costejats a parts iguals per Andorra Turisme i els comuns. A l'inici dels ports també hi haurà un panell de dimensions més reduïdes. Paral·lelament s'ha presentat aquesta equipació amb els colors d'Andorra disponible a l'oficina de Turisme d'Andorra la Vella.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix: