Sense ofertes per Maric i a punt de tancar l'acord amb el grec Chougkaz

www.andorradifusio.ad

El MoraBanc no ha rebut cap oferta per Marin Maric, l'únic jugador inscrit pel club al dret de tanteig. Ara serà el pivot croat qui tindrà l'última paraula sobre la seva continuïtat. En el capítol d'altes, la incorporació del grec Nikos Chougkaz només resta pendent dels darrers serrells. 

Transcorreguts els 13 dies naturals des de la inscripció dels jugadors al dret de tanteig, cap club de l'ACB ha presentat oferta per Marin Maric. Això vol dir que, si el pivot croat vol jugar a la lliga Endesa la pròxima temporada, ho haurà de fer al MoraBanc. Des del club, però, no se'n tenen notícies des que va marxar a jugar la lliga xinesa. Continua tenint l'oferta de renovació sobre la taula, tot i haver incorporat Ben Lammers en la seva mateixa posició, però es veu difícil la seva continuïtat. Després de dues temporades al MoraBanc i d'haver anat de menys a més en la seva estrena a la lliga Endesa, el futur del pivot d'Split podria trobar-se lluny del bàsquet espanyol.

Qui sembla ja tenir peu i mig al Poliesportiu és Nikos Chougkaz. L'acord del MoraBanc amb l'aler-pivot grec està molt avançat i només resta pendent dels darrers serrells. Si no hi ha cap sorpresa, el jugador de 23 anys i 2,08 d'alçada procedent del Peristeri grec es convertirà en la cinquena incorporació del nou projecte tricolor després de Chumi Ortega, Shannon Evans, Ben Lammers i Ferran Bassas

Informa: Joan López

Comparteix:

Marc Vidal jugarà la propera temporada al Celta Fortuna Darrera Copa del Món de BTT abans del Mundial a Andorra