Oliva tanca l'Espanyol juvenil d'handbol amb el quart lloc del Sant Vicenç dels Horts

Margot Oliva ha completat aquest diumenge al matí la participació

Margot Oliva ha completat aquest diumenge al matí la participació al Campionat d'Espanya d'handbol, que s'ha celebrat a la localitat alacantina de Torrevella, amb el quart lloc del seu equip, el Sant Vicenç dels Horts, en la categoria juvenil femenina.

Després de caure dissabte en el duel de semifinals contra el Torrevella, per 26 a 15, les catalanes han protagonitzat un partit apassionant pel tercer lloc contra el Balonmano Porriño.

Després de concloure el temps reglamentari amb empat a 30 en el marcador, s'ha jugat una pròrroga que ha acabat també en taules, 33 a 33. En la tanda de penals s'ha imposat l'equip gallec, per 5 gols a 4.

Imatge cedida: Federació Espanyola d'Handbol