Sense opcions a l'Alfredo di Stéfano (3-1)

Derrota dolorosa del FC Andorra al camp del Reial Madrid Castilla, per 3 a 1. Els tricolors s'han vist superats de principi a fi pels blancs i comencen l'any amb golejada.

Mal partit de l'Andorra en la seva visita a l'Alfredo di Stéfano. Eder Sarabia ha sorprès amb el juvenil Pau Casadesús de titular, però les coses no han començat bé per als tricolors.

El filial madridista s'ha mostrat molt seriós i efectiu. Al minut 28, Santos ha aprofitat una errada de Nico en una centrada lateral per fer el primer.

Els tricolors no han estat còmodes en cap moment, gràcies al bon entramat defensiu dels blancs. Al 38, Álvaro Rodríguez ha fet el segon a la sortida d'un córner. Al descans, 2 a 0.

Sarabia ha introduït canvis a la represa, però sense córrer riscos. Aquest fet l'ha aprofitat l'equip de Raúl González per fer el tercer i definitiu en una acció d'Arribas que ha culminat Miguel Gutiérrez, 3 a 0.

Els de Sarabia, sense idees, han patit davant un Castilla ben ordenat.

Al 90, Adrià Vilanova ha fet el gol de l'honor en una jugada d'estratègia servida per Iván Gil. Al final, 3 a 1.

La competició s'atura una setmana i el pròxim partit serà el 22 de gener a casa contra el Costa Brava.

Imatges: Footters