ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'organització de La Purito espera que les pèrdues per la cancel·lació no posin en perill l'edició 2021

www.andorradifusio.ad

Joaquim Rodríguez ha justificat la cancel·lació de la sisena edició de la Purito a la seu d'Andbank, patrocinador principal de la cursa. No fer la prova els aportarà moltes pèrdues i podria fins i tot fer perillar l'edició del 2021.

Joaquim Rodríguez anunciava la setmana passada la cancel·lació de la sisena edició de la Purito Andorra Gran Premi Andbank. Hi havia 1.800 inscrits seguint els paràmetres marcats pel Govern, però un canvi de criteri per part del ministeri de Salut dijous passat els obligava a rebaixar la xifra a 500. L'única sortida era cancel·lar la prova.

"No és una qüestió d'assenyalar i trobar culpables. Les normes són les que hi ha. Sempre hem dit que amb el tema de la Covid-19 hem de viure no dia a dia, sinó minut a minut. Fins i tot podria ser que limitessim a 500 i el dijous abans de fer la marxa ens diguessin que 100, o que cap", insistia Rodríguez.

Una cancel·lació com aquesta, pràcticament sobre la botzina, provocarà moltes pèrdues. En part dependrà de quants ciclistes es quedaran amb el mallot d'enguany i quants reclamaran el retorn de tota la inscripció.

Joaquim Rodríguez espera seguir comptant amb el suport de les edicions passades per garantir la continuïtat de la prova el 2021. "Per nosaltres és molt important saber com sortim d'aquest 2020, el suport que tenim, l'ajuda que tenim per part de tots i mirar de cara al 2021. Esperem que no haguem de donar la mala notícia que no ens n'hem pogut sortir i que sigui l'últim any que es fa La Purito", desitjava.

El 13 de setembre és previst poder començar a xifrar les pèrdues d'aquesta sisena edició fallida.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Anna Romagosa

Comparteix:

52.3.228.47