ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Oriol Martínez, seleccionat amb vuit anys per la Federació Europea de tennis taula

www.andorradifusio.ad

Nomésvuit anys però les coses passen molt de pressa a la vida esportiva d'Oriol Martínez. El jugador de tennis taula ja està avesat a competir amb nens cinc anys més gran que ell. Ara haurà de fer el mateix a nivell europeu. El director del projecte de promeses de la Federació Europea l'ETTU, ha vingut al país només per veure'l i se l'emportarà a Luxemburg. Allà farà una estada al costat dels 30 millors promeses d'Europa. Martínez serà amb diferència el més jove entre els seleccionats.

En el cas d'Oriol Martínez no cal vendre la moto, amb un vídeo d'un parell de minuts amb la jove promesa de vuit anys jugant al tennis taula salta a la vista que estem davant un cas excepcional.

El director del projecte de promeses de la Federació EuropeaNeven Cegnar, en va veure un i acte seguit va agafar les maletes i s'ha plantat aquesta setmana a Andorra. "Puc dir que a Europa no hi ha gaires nois d'aquesta edat en aquest nivell", ha dit, tot destacant que "té molts anys de feina per endavant i molt talent. En cas que tota l'estructura amb club, Federació i Govern es mantingui, té un gran futur".

L'entrenador de l'Oriol, Daniel Conic, assegura que "és un honor tenir-lo aquí (a Cegnar) i una oportunitat molt bona per a un país petit com Andorra".

El jugador és conscient que ha de "treballar molt per ser campió d'Europa, del món i de tot".

Martínez ha estat seleccionat com una de les millors 30 promeses europees de tennis taula per fer una estada a Luxemburg del 7 al 14 d'abril.

Serà el més jove entre tots els seleccionats. L'entrenador destaca que el nivell serà molt superior al que estan acostumats.

L'aposta de la federació és ferma i la implicació del jugador total. Una estructura de treball que també ha convençut la Federació Europea. El camí és llarg. Junts, volen seguir creixent

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Albert Cristòfol

Comparteix:

34.231.21.83