ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Oriol Olm frega el podi amb un quart lloc a la prova esprint del Campionat del Món d'esquí de muntanya

Tres esquiadors andorrans han aconseguit superar la classificaci&

Tres esquiadors andorrans han aconseguit superar la classificació a la prova esprint que ha obert el Campionat del Món d'esquí de muntanya. Oriol Olm en categoria sub-18 ha estat el més destacat, quart. En categoria absoluta, Xavi Areny, 25è, i Sergi Casabella, 29è, han estat els millors.

Oriol Olm ha fregat el podi en l'obertura de la competició al Campionat del Món d'esquí de muntanya. A la prova esprint en categoria sub-18 ha estat quart. A la classificació ha marcat el segon millor temps. A la semifinal ha estat segon i a la gran final malgrat ocupar la primera plaça bona part de la cursa ha acabat cedint en el tram final per arribar quart, molt a prop del tercer classificat.

En categoria sub-18 i sub-20 Oriol Olm ha estat l'únic que ha superat la classificació. En categoria absoluta han estat dos els que han aconseguit entrar, en aquest cas, a quarts de final. Xavi Areny ha estat 18è a la classificació i Sergi Casabella, 30è, la darrera plaça que donava accés a les finals.

Després de quarts, Casabella ha acabat 29è i 12è sub-23. Xavi Areny ha sortit a per totes però ha estat cinquè als quarts i ha acabat la prova 25è.

Dos suïssos, Marianne Fatton i Iwan Arnold, per davant d'Oriol Cardona, han estat els vencedors en categoria absoluta.

Informa-fotografia: Cesc Sanjuan

Comparteix:

3.215.77.193