ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La pandèmia i la guerra d'Ucraïna disparen els costos del nou estadi de la FAF a 12 milions d'euros

www.andorradifusio.ad

La Federació de Futbol vol engegar la construcció de l'estadi d'Encamp el mes vinent. La pandèmia i la guerra a Ucraïna han elevat els costos a 12 milions d'euros, però la voluntat és reduir-los i dividir el projecte en dues fases.

L'aspecte que tindrà el nou estadi de la Federació de Futbol a Encamp ja és una realitat.

El projecte es farà en dues fases, ja que la pandèmia i la guerra d'Ucraïna han disparat els costos, dels 6 milions inicials a gairebé 12. 

L'entitat ja ha confirmat l'adjudicació a l'Unió Temporal d'Empreses formada per LOCUBSA i COPSA, però ara està negociant la reducció del preu si es prescindeixen d'alguns detalls.

La primera fase inclourà la construcció del camp, un pàrquing i la seu social, dos aspectes que ja el farien funcional per donar servei a la gran demanda de camps dels equips del país.

La segona fase servirà per ampliar les graderies, un dels elements més cars de l'obra. L'inici d'aquesta part es faria a partir del 2025, quan la federació disposés de més fons per afrontar els treballs.

Tot això queda pendent de l'execució de l'estadi del Futbol Club Andorra a Prada de Moles ja que en cas que els tricolors no comencin les obres abans d'acabar l'any, el conveni entre les dues parts es trencaria. Arribat el cas, la federació ampliaria la capacitat del camp a 6.000 espectadors. L'estadi d'Encamp pot acabar sent el de la selecció, que aquest divendres al vespre disputa el tercer compromís de la lliga de les Nacions al Nacional. 

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu RTVA
Imatges cedides: FAF

Comparteix: