ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Paquita i Encarna, sòcies d'honor del MoraBanc pel seu suport incondicional

www.andorradifusio.ad

El MoraBanc Andorra va crear ara fa uns anys la figura del soci d´honor. Una distinció a aquells aficionats de l´equip que han aconseguit l´excel·lència en els seus àmbits professionals.

Des d'ara al costat de referents com Albert Llovera, Toni Bernadó o Lluís Marín, llueixen els noms de Paquita Martínez i Encarna López, seguidores incondicionals de l´equip. "Vaig començar quan els meus fills tenien 11 anys, i ja fa al menys 28", diu la Paquita. "Hem d'estar a les verdes i a les madures", afirma l'Encarna. Les dues asseguren ser "molt felices al costat de l'equip".

I és que totes dues tenen intenció de seguir donant supoert al MoraBanc Andorra ara ja com a sòcies d´honor. La Paquita i l´Encarna les han viscut de tots els colors."Totes les pujades de categoria han estat impressionants", recorda l'Encarna. "Hem gaudit molt i hem patit també però hem de recordar les coses bones", afegeix la Paquita.

El de la Paquita i l´Encarna és també un reconeixement extensible al principal actiu de l´equip i el club, la seva massa social.

Informa: Cesc Sanjuan/Joan López
Imatge: Enric Fernández

Comparteix: