ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El pare i entrenador de Vicky Jiménez lamenta el poc suport de la federació

www.andorradifusio.ad

La carrera tennística de Vicky Jiménez continua avançant a passos de gegant i gairebé ja té assegurada la participació en el primer Grand Slam júnior de la pròxima temporada, el gener vinent a Austràlia. El seu pare i entrenador, Joan Jiménez, lamenta el poc suport que està rebent per part de la federació

Amb 14 anys fets el mes passat, Vicky Jiménez ja és la número 133 del rànquing mundial júnior, que inclou jugadores fins a 18 anys, i la número 4 del seu any.

Començava 2019 en el lloc 2.700 i l'ascensió ha estat meteòrica.

Joan Jiménez, pare i entrenador de la tennista, explica que està en una categoria "en la qual hauria de jugar d'aquí 2 o 3 anys, quan faci els 16". "Pel nivell que té i les seves possibilitats vam decidir fer el pas i està complint les expectatives molt més del que esperàvem", ha assegurat.

La victòria a l'ITF júnior de Barcelona de Grau 3 li assegura gairebé el bitllet per disputar el seu primer Grand Slam, el gener vinent a Austràlia. L'entrenador calcula que a final d'any pot col·locar-se cap al número 90 del rànquing tenint en compte que "uns 40 jugadors sortiran de la categoria".

Tot i la seva edat, Jiménez està aconseguint fites inèdites en el tennis andorrà. El seu pare i entrenador lamenta el poc suport rebut fins ara per part de la federació, "no només econòmicament, sinó en la vessant anímica i en molts altres aspectes".

El campió olímpic a Barcelona-92, Jordi Arrese, s'ha incorporat a l'equip tècnic de la jove tennista, que farà una aturada de sis setmanes per estudis i reapareixerà el novembre a Mèxic. Abans de tancar l'any té previst participar també a l'Eddie Herr i l'Orange Bowl.

Informa: Joan Jiménez
Imatges: Jordi Seabra

 

Comparteix:

3.238.99.243