ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els participants de la Ronda dels Cims ja senten els nervis de la sortida

www.andorradifusio.ad

La segona cursa del programa de l'Andorra Ultra Trail a donar la sortida serà la Ronda dels Cims, aquest divendres a les 7 hores des del centre d'Ordino. Aquest dijous a la tarda els participants han recollit els dorsals i han assistit al brífing ofert per l'organització.

450 participants prendran aquest divendres a les 7 hores la sortida de la duríssima Ronda dels Cims, amb 170 quilòmetres de recorregut i 13.000 metres de desnivell. Al brífing d'aquest dijous a la tarda es comunicava que les previsions meteorològiques són bones per als propers dies i les anunciades pluges no haurien de provocar maldecaps.

Com a la resta de curses, molts dels corredors repeteixen d'altres anys. És el cas de Marcos, que ve d'Alacant amb l'objectiu d'acabar una cursa que l'any passat se li va resistir. "És molt dura i com més dura, més satisfacció d'acabar-la", assegura.

La direcció de l'Andorra Ultra Trail Vallnord recau des d'aquest any en Lídia Martínez. El seu pare i màxim responsable durant 10 anys, Gérard Martínez, s'encarrega de vetllar per la seguretat dels participants des de la sala de màquines de l'organització. "Hi som nit i dia. Som sis persones, però sempre n'hi ha quatre. Seguim en directe tots els corredors de totes les curses. Ara només n'hi ha 150 operatius, però a partir d'aquest divendres seran 600 i el dissabte seran uns 3.000", explica.

L'esperada imatge del creador de l'Andorra Ultra Trail Vallnord tot participant en alguna de les curses haurà d'esperar. "Seria una il·lusió. Hi ha molts corredors que m'ho diuen, que voldrien córrer amb mi unes quantes hores o fins i tot curses. La veritat és que no ho sé, perquè he d'estar en bon estat, que són curses dures", recorda.

A banda de la Ronda dels Cims, divendres es prendrà la sortida de dues curses més des d'Ordino, la Mític, a les 22 hores, i la Celestrail, a les 24 hores.

Informa: Joan López
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

34.204.168.209