ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Pau Capell i Anna Ongaro, guanyadors de la marató de l'OTSO Travessa d'Encamp

www.andorradifusio.ad

El resident català Pau Capell i la italiana Anna Ongaro han estat els vencedors de la cursa de 42 quilòmetres de l'OTSO Travessa d'Encamp. 382 participants han pres la sortida en una marató de gran duresa. 

 Els participants en la marató de l'OTSO Travessa d'Encamp prenien la sortida amb puntualitat a les nou del matí, des de la plaça dels Arínsols. Per davant els esperava un recorregut molt tècnic, amb el pas per la collada de Beixalís, els Cortals d'Encamp, refugis de Pessons, l'Illa i els Agols, i un llarg tram de baixada per acabar. El kenyà Theophilus Yator ha liderat la cursa des de la sortida, però s'ha equivocat de ruta amb el francès Bernard Valentin i el resident català Pau Capell, que venia per darrere, ho ha aprofitat per arribar en primer lloc, amb un temps de 5 hores 36 minuts i 38 segons

La italiana resident a Girona Anna Ongaro ha estat la primera dona a l'arribada, amb un temps de 6 hores, 26 minuts i 20 segons

La 40a edició de l'OTSO Travessa d'Encamp continuarà aquest diumenge amb les tres proves més curtes, de 21, 12 i 7 quilòmetres. 

Jordi Tissier vencedor de la cursa de 126 quilòmetres

Entre els dos vencedors de la cursa de 42 quilòmetres, ha arribat a meta el de la prova més llarga d'aquesta 40a edició de l'Otso Travessa d'Encamp, en categoria masculina. Jordi Tissier ha completat els 126 quilòmetres i més de 8.200 metres de desnivell positiu en un temps de 16 hores, 16 minuts i 12 segons.  

Informa i imatges: Joan López

Comparteix: