ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Pau Capell disputarà la Travessa d'Encamp per preparar l'atac al rècord de l'UTMB

www.andorradifusio.ad

Pau Capell, guanyador de l'Ultra Trail del Mont Blanc, resideix a Andorra des del 2019. L'últim que va fer abans del confinament va ser guanyar la Transgrancanaria. A poc a poc s'està convertint en una referència mundial en llarga distància. Els entrenaments a Andorra no han fet més que millorar les seves aptituds. Aviat tornarà a competir i ho farà a la Travessa d'Encamp.

Per a Pau Capell arribar a Andorra ha estat una evolució més en la seva carrera. Aquí troba la plataforma ideal per seguir creixent com a atleta. "Per un corredor de muntanya, Andorra és un paradís", reconeix.

Parlar del millor corredor del planeta és una afirmació molt subjectiva. L'opció més tangible seria dir que és el guanyador de l'Ultra Trail del Mont Blanc, sens dubte la prova més prestigiosa. Capell la va guanyar el 2019, la cancel·lació del 2020 li assegura mantenir el títol dos anys. Però el corredor resident no es conforma i com tenia previst el 28 d'agost farà els 171 quilòmetres de la prova i mirarà de batre el rècord que ell mateix deté.

Aquest repte en solitari serà el principal objectiu en aquesta temporada tan condicionada. Amb tot, farà altres competicions; la primera després del confinament serà l'Otso travessa d'Encamp.

L'Otso Travessa d'Encamp s'avança al 19 de juliol per obrir la Multisegur Assegurances Copa d'Andorra de curses de muntanya 2020.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Sergi Linares-UTMB

Comparteix:

18.208.202.194