ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els pilots professionals comencen a entrenar al circuit del Pas de la Casa

www.andorradifusio.ad

Els pilots professionals de motociclisme residents han començat a exercitar-se al circuit del Pas de la Casa després de rebre l'autorització del Govern. La pluja ha deslluït la represa dels entrenaments, però els pilots hi han anat amb moltes ganes. El protocol fixa que no poden entrenar-ne més de 10 a la vegada i no poden fer-ho més de 3 hores.

La pluja d'aquest dimecres al matí ha deslluït la represa dels entrenaments dels pilots professionals de motociclisme, que s'han entrenat per primer cop en circuit des que va començar la pandèmia. Una decisió que ha permès el Govern.

El tancament de fronteres ha fet que s'hagin hagut d'exercitar al Pas de la Casa, en un circuit tècnic i físicament exigent, però més petit d'on acostumen a fer-ho.

Un dels avantatges és que el traçat és familiar per a molts i els permetrà estar en plenes condicions per a l'estrena de la temporada 2020 prevista el juliol a Jerez, han afirmat el pilot de MotoGP, Tito Rabat i el director del Circuit del Pas de la Casa, Àlex Bercianos.

Tal com fixa el protocol validat pel biòleg Joel López no poden entrenar-ne més de 10 pilots a la vegada i tampoc poden fer-ho més de 3 hores. És per això que avui s'ha exercitat el primer grup i demà podrà fer-ho el segon.

Informa: Sergi Expósito - Joan A. SarmientoImatges: Desirée Sala

Comparteix:

18.208.202.194