ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Pistes plenes en la tornada del pàdel

www.andorradifusio.ad

Els amants del pàdel ja poden tornar a gaudir del seu esport, això sí seguint els protocols d'higiene establerts pel Govern. A més de poder jugar partits, els clubs ja poden impartir classes individuals als més grans de 16 anys, les classes per a infants encara hauran d'esperar.

Aquests dies als clubs les pistes estan plenes. Des que el Govern va permetre reprendre la pràctica esportiva del pàdel els jugadors no han parat de fer reserves per jugar-hi.

"Ha estat una bogeria", afirma Jean-Baptiste Poux, propietari del Club de Tennis i Pàdel de la Massana. El mateix ha passat al Prince Sport. El seu director, Rupert Fornell, explica que l'ocupació ha estat del 100% des que han reobert.

Els jugadors asseguren que l'espera ha estat dura. Alguns opinen que, fins i tot, es podria haver reobert abans. Durant el confinament no han parat de preguntar quan tornarien a obrir.

Els clubs ja ofereixen també la possibilitat de fer classes particulars però els menors de 16 anys encara hauran d'esperar el permís del Govern, però sí que podran jugar sempre que ho facin amb jugadors del mateix nucli familiar.

Com era d'esperar s'han establert mesures higièniques estrictes i s'hauran de netejar els vidres quan s'acabin els partits, tampoc es podran fer canvis de parella.

Per jugar caldrà registrar-se amb nom i cognoms a cada pista i indicar l'horari. Els vestidors encara continuen sense estar disponibles.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Xabier Moreira
Locució: Yasmina Canedo

Comparteix:

34.204.191.145