La pluja obliga a atorgar dos Ninjas guanyadors a l'Olympus Race

www.andorradifusio.ad

La pluja ha estat un obstacle que l'Olympus Race ha pogut salvar al llarg de tot el cap de setmana. Així ha estat fins als darrers minuts de la cita, aquesta tarda de diumenge s'han hagut de cancel·lar les finals de la cursa Ninja per garantir la seguretat dels participants.

Abans de la pluja hi ha hagut molta acció i emoció al centre de Canillo. Aquesta disciplina és molt visual per a l'espectador, res a veure amb els 14 quilòmetres de dissabte.

La Ninja es redueix a 100 metres on s'han de superar 7 obstacles. Una cursa curta i explosiva en paral·lel on el primer que toca la campana guanya.

Primer s'han fet les classificatòries definint els vuit corredors més ràpids i, tot seguit, s'ha començat amb els quarts de final. A les eliminatòries finals els dos corredors corrien en paral·lel i el vencedor passava ronda, el perdedor quedava eliminat. Així s'ha arribat fins a la gran final, en aquell moment ha arribat la tempesta. És perillós competir amb els obstacles molls. L'organització ha decidit donar dos guanyadors: Berenice Tabourel de França, i Andrea Azkune del País Basc.

Entre els nois tampoc hi han hagut sorpreses, victòria per a Aleix Lleida i l'italià Valentino Suso.

Aquest diumenge només han estat mig centenar de participants però al llarg del cap de setmana més de 700, la fórmula de l'Olympus Race convenç i es consolida a la parròquia de Canillo.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Eric Escabias / Cesc Sanjuan    

 

Comparteix:

Top 10 de Thomas Pereiro al Mundial juvenil Una Andorra d'or en el Petits Estats de bàsquet