ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El podi de la general d'sky, molt favorable per als Casal

www.andorradifusio.ad

A falta d´una prova per al final de la Copa del Món de curses de muntanya el podi de la general de la categoria sky és molt favorable per als germans Casal. Marc és segon i Òscar quart. La cursa del mes vinent a Limone, que té bonificació, serà decisiva.

Òscar Casal encara es troba als Estats Units, on el cap de setmana va ser segon a The Rut, i el seu germà Marc Casal descansa i es recupera dels problemes físics que arrossega abans d´una prova a Itàlia que serà decisiva.

A Limone hi haurà molts corredors de primer nivell i serà més difícil sumar punts i estar al capdavant, però el podi al final de la temporada està a prop.

El suís Pascal Egli domina la general i sembla que ningú està en disposició de robar-li el primer lloc. Però a partir d'aquí tot està obert, amb l'escocès Finlay Wild com a rival a batre i l'amenaça del suec Petter Engdahl i l'espanyol Marc Pinsach.

Per a la general compten les cinc millors curses i els dos Casal hauran de descartar-ne una al final. Abans de Limone el pitjor resultat de l'Òscar són tres punts mentre que el Marc n'haurà de restar trenta-tres.

En aquestes circumstàncies tots dos estarien molt a prop entre ells en la classificació. El mateix passa amb la resta de rivals. Alguns no arribaran a disputar cinc proves, però per exemple Finlay Wild hauria d'eliminar ara mateix més punts que els andorrans.

Temporada molt bona per als dos. Tres podis per a Marc Casal i dos per a Òscar. La cirereta, si estan al seu millor nivell en la darrera cursa, pot arribar el mes vinent. Cap dels germans ha estat mai en el podi de la general.

Informa: David Domingo

Comparteix: