El primer campus per a nens i joves del Circuit d'Andorra es posarà en marxa al juliol

www.andorradifusio.ad

El Circuit d'Andorra Pas de la Casa obre aquest cap de setmana fins a meitat de setembre les activitats d'estiu. Com a novetat, inclou unes colònies per a nois de 8 a 16 anys. A més la instal·lació tindrà una vintena de motos per provar-les amb seguretat.

Motos i karts compartiran aquest estiu el Circuit d'Andorra. A poc a poc la instal·lació, gestionada a mitges per l'Automòbil Club i Esponsorama, està millorant i les activitats augmenten. Aquest estiu s' estrena un campus el mes de juliol que combina la pràctica amb la moto i les classes d'anglès, ha explicat el promotor Ruben Xaus.

El circuit ofereix altres productes per a totes les edats, a partir de sis anys. Hi haurà motos elèctriques, pitbikes, ideals per iniciar-s'hi, motos de miniGP i material de supermotard per a iniciació i per a pilots més experts. També, i amb un vessant més social, qualsevol persona que vulgui podrà fer córrer la seva moto en les millors condicions de seguretat.

El director del circuit, Àlex Bercianos, destaca les possibilitats turístiques de la instal·lació. Assegura que "som un atractiu més del país interessant i rellevant", ja que " hi ha gent que ve exclusivament a provar les experiències aquí, i això ens dona ales i força per seguir lluitant i creixent".

Una de les estrelles que han tastat el circuit amb una pitbike és el resident i vigent campió del món de Moto3, Jorge Martín, que ha elogiat la instal·lació. Diu que "és brutal" i destaca que és un bon projecte per a iniciar-se. Només hi ha trobat una pega: "millorar l'asfalt"

El reasfaltat del circuit seria posar la cirereta al pastís i permetria acollir competicions internacionals. És una opció que es preveu, tot i que l'elevat cost fa que encara no s'hagi marcat cap data.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Anna Ginestà   

Comparteix:

La sub-21 espera Kosovo amb l'objectiu de seguir sent la base de l'absoluta Pol Moya segueix en forma i guanya un 1.500 a Barcelona amb millor marca personal