ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El primer campus de trial per a joves aplegarà una vintena de participants

www.andorradifusio.ad

La Federació Motociclista engega el Trial Summer Camp, el primer campus de trial per a nens i joves de 8 a 17 anys que es fa al país. Serà una setmana d'entrenaments intensos, amb mestres de luxe com Toni Bou i Albert Cabestany.

El primer campus de trial preveu la inscripció d'una vintena de participants. Naturlandia serà el centre d'operacions i el campus preten seguir l'exemple exitós d'altres estades que es fan a països de tradició trialera.

'La federació espanyola fa molts campus d'aquests tipus i sí que han tingut monitors com el Toni Bou, Pol Tarrés o el Miquel Gelabert. És una activitat que agrada i pensem que no només vindran joves d'Andorra, sino que els dels països veïns també s'hi podran sumar', ha expressat la Presidenta Federació Motociclista, Natàlia Gallego.

El Trial Summer Camp tindrà dos entrenadors, Xavi Casas i Sergi Bellavista, dos monitors que s'encarregaran de les activitats al marge del trial i estrelles de la disciplina com Toni Bou i Albert Cabestany que aportaran una jornada la seva experiència als participants. La federació espera poder comptar també amb la campiona Emma Bristow.

Xavi Casas, entrenador Trial Summer Camp, ha explicat que és 'és un campus amb el qual volem que els nois que pugen puguin compartir dies i hores amb els seus ídols'

El campus té cinc hores diàries d'entrenaments amb la moto i d'altres activitats. 'Dins d'aquestes hores de moto farem parts de tècnica, física, i mecànica, detalla l'entrenador. 

L'estada es desenvoluparà entre el 30 de juny i el 5 de juliol. Les inscripcions s'han obert avui i es tancaran una setmana abans de l'inici del campus.

Informa: Sergi Cano
Imatge: Arxiu-Anna Romagosa 
 

Comparteix: