ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El primer Torneig internacional de rugbi de 7 portarà 24 equips de primer nivell

Andorra se suma al circuit dels Sevens Rugbi European Series, amb

Andorra se suma al circuit dels Sevens Rugbi European Series, amb ciutats com París, Lisboa, Montpeller i Praga. La cita arribarà el cap de setmana amb més de 350 jugadors i uns cinquanta voluntaris en l'organització.  

La Federació de Rugbi ha tancat un acord per celebrar el torneig quatre anys. L'estrena era prevista el 2020 però la pandèmia va trastocar els plans. Ara s'ha reprès el treball amb força per organitzar el primer torneig de sevens al país, amb 16 equips masculins i 8 de femenins.

Andorra estarà representada per un combinat masculí, a les ordres de Cristian Cerqueda i Roger Fité, i dos de femenins, Andorra i VPC, dirigits per Dani Raya i Nàdia Olm. El president, Jean Marc Flaux, ha destacat la fortalesa dels equips que prendran part del torneig. "Trigarem temps en tornar-ho a veure. Hi ha antics i actuals campions de França", ha remarcat.

El cap de setmana serà intens, amb mesures sanitàries i moltes hores de rugbi de 7 al Nacional. El torneig mou més de 400 persones entre jugadors i tècnics i es preveu l'assistència a les grades d'un parell de jugadors del Top-14 francès.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Nil Forcada

Comparteix: