ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La primera Copa FAF del videojoc FIFA 19 acollirà vuit equips de primer nivell

www.andorradifusio.ad

En marxa la primera edició de la Copa FAF del videojoc FIFA 19. L'acte s'emmarca en la celebració del 25è aniversari de la Federació de Futbol amb la participació de vuit equips professionals.

Betis, Eibar, Vila-real, Getafe i Reial Societat. Aquests són alguns dels rivals als quals haurà de fer front el jugador de la FAF Adam 'Wilkshare' Martín, per endur-se la primera edició de la Copa FAF. Tots són equips de primer nivell que ja tenen una secció dedicada als esports electrònics. La primera edició serà en línia, però per a pròximes cites no es descarta que sigui presencial. "Segurament n'hi hagi més, de manera presencial o en línia. De moment, comencem amb aquesta versió en línia, amb vuit equips professionals i després s'anirà veient quin recorregut té per poder anar ampliant", explica el cap d'Operacions d'Esportia, Guillem Gómez.

Martín serà el jugador andorrà, després d'imposar-se en el torneig de reclutament organitzat per la mateixa federació el 2017. Tot i això, les opcions d'endur-se la copa són complicades, reconeix Adam Martín.

El torneig es disputarà dissabte a les 12 i es podrà seguir pel canal de Twitch d'Esportia. El premi seran 40.000 FIFA points, una moneda virtual que s'utilitza en el joc. A més, també hi haurà sortejos durant la retransmissió per a aquells que segueixen els partits.

Informa: Joel Romero
Imatges: Vicente Bellot/Arxiu

Comparteix: