ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La primera fase del nou estadi d'Encamp tindrà un cost entre 2,5 i 3 milions d'euros

www.andorradifusio.ad

El futur estadi de futbol que la federació vol construir a Encamp costarà entre 2 milions i mig i 3 milions d'euros per a la primera fase. L'entitat ja ha fet arribar a la UEFA i a la FIFA el projecte que, en una segona fase, preveu una ampliació de l'aforament i el trasllat de la seu social.

El primer objectiu de la federació és dotar el futbol nacional d'un nou terreny de joc, després de tancar amb la família propietària el lloguer de 19.000 metres quadrats per un període de 20 anys ampliable a 5 més.

L'entitat presidida per Fèlix Álvarez vol que la futura instal·lació tingui una gespa híbrida calefactada, que serà la primera al país d'aquestes característiques, i que la primera fase estigui finalitzada l'estiu del 2022.

Álvarez ha detallat que "durant aquesta primera fase hi haurà el terreny de joc, una part d'aparcament, els vestidors i una petita grada". També ha apuntat que s'ha deixat obert el projecte a nivell d'estructura, "per poder fer una ampliació més endavant".

El projecte ja s'ha presentat a la UEFA i la resposta de la comissió d'estadis s'espera durant el mes de març. L'organisme haurà de decidir si aposta per subvencionar també una segona fase de les obres, en què s'ampliaria l'aforament fins als 6.000 espectadors i es traslladaria la seu social de la federació.

"De moment s'ha demanat en dues fases i esperem la resposta per veure si creuen que es poden fer de cop o només la primera", ha comentat Álvarez.

Pel que fa al camp que ja s'ha enllestit a la parròquia de la Massana, la federació espera que estigui disponible en un termini de dues setmanes i pugui començar a acollir partits de la lliga Multisegur.

Informa: Joan López
Imatges: Marta Pons

Comparteix:

34.239.147.49