ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La primera part de l'etapa marató del Dakar deixa Sam Sunderland tercer de la general en motos

www.andorradifusio.ad

El Dakar encara la darrera setmana de competició. Ricky Brabec i Stéphane Peterhansel han estat els protagonistes de la setena etapa. En motos, el resident Sam Sunderland puja a la tercera posició de la general. En cotxes, Cyril Despres ha estat setè.

La primera part de l'etapa marató al Dakar ha deixat emocions per a tots els gustos. Els 453 quilòmetres d'Ha'il a Sakaka de la setena etapa han deixat Ricky Brabec com a gran beneficiat amb una victòria per al pilot d'Honda.

El resident Sam Sunderland ha escalat fins a la 3a posició de la classificació, gràcies a la quarta plaça aconseguida aquest diumenge. Joan Barreda, que obria camí, ha cedit força minuts i ha acabat 14è, cosa que el situa 6è de la general. Adrien van Beveren ha estat onzè i ocupa la catorzena posició de la classificació.

En cotxes, el saudita Yazeed Al Rajhi s'ha adjudicat l'etapa per davant del francès Stépanhe Peterhansel, que es manté líder de la general, tot i trencar la suspensió.

Per la seva banda, Cyril Despres i Mike Horn segueixen la dinàmica positiva i han acabat setens. El tàndem de l'equip Abu Dhabi Racing puja fins a la 13a posició de la classificació.

Per últim, Jordi Ginesta segueix la seva participació amb el camió de l'equip Boucou. L'organització també ha tingut un record per la mort d'Hubert Auriol, l'anomenat Africà, que va ser el primer pilot a guanyar el Dakar en motos i cotxes, així com director de l'esdeveniment durant deu anys.

Informa: Joel Romero
Imatges: Eurosport

Comparteix: