Primera victòria de la selecció de rugbi a l'Europeu sub-18 contra Moldàvia

La selecció sub-18 de rugbi ha sumat la primera victòria a l'Europeu, en el partit a l'Estadi Nacional contra Moldàvia.

El Gran Carlemany ha sonat per tercera vegada aquesta setmana en un Estadi Nacional absolutament abocat amb la selecció. Al minut 3 les coses s'han posat bé pels tricolors. Esprint de Storm Fachaux per col·locar el 5 a 0 amb el que ha acabat el primer temps. El segon temps ha arrencat igual, amb més punts per a Andorra. Ha estat el peu de Ian Jammes el que col·locava el 8 a 0. Moldàvia només va ha pogut sumar punts amb un xut. 8 a 3.

Després, de nou el capità ha ampliat la diferència. Nova penalitat per al 11 a 3. El partit ha acanat amb el segon assaig dels joves isards. Mahe Abadieha tancat el marcador amb el 16 a 3 final.

Aquest divendres penúltima jornada de competició. Els joves isards s'enfrontaran a Sèrbia. Com sempre, a 1 quarts i 5 minuts de nou del vespre a l'Estadi Nacional. El partit es podrà veure en diferit a les 22.30h per www.andorradifusio.ad