Primera victòria del FC Andorra fora de casa (0-1)

El FC Andorra ha aconseguit la primera victòria de la temporada fora de casa al camp del Sabadell. Els d'Eder Sarabia s'han imposat 0 a 1 amb un gol d'Adrià Vilanova en el minut 88 de partit.

L'Andorra va aconseguir un valuós triomf al camp d'un rival complicat com és el del Sabadell, amb Pedro Munitis estrenant-se a la banqueta. La primera meitat va ser una mica espessa, però la verticalitat de Zourdine Thior era l'únic que posava en problemes la defensa dels arlequinats. L'extrem va disposar de les ocasions més clares i, fins i tot, va arribar a marcar, però el gol va ser invalidat per fora de joc. Minuts després, novament, Thior va provar fortuna amb un xut desviat dins de l'àrea. Al descans, 0 a 0.

A la represa, Adrià Vilanova va posar a prova els reflexos de Nico Ratti amb un mal refús, en una de les poques aproximacions del Sabadell.

L'ensurt va quedar en no res i al minut 88, un xut d'Ivan Gil a la sortida d'un córner no era capaç de blocar-lo Kike Royo i Adrià Vilanova feia el gol completament a plaer. Sense marge per a res més, els d'Eder Sarabia van emportar-se el triomf de la Nova Creu Alta, 0 a 1.

El jugador del FC Andorra, Zourdine Thior, ha destacat que "sabíem que tard o d'hora havia d'arribar i, finalment, ha arribat. Estem molt contents i ara toca a gaudir dels tres punts". Per la seva banda, el company d'equip Marc Aguado ha ressaltat que es tracta "d'un resultat que crec que mereixíem abans. Hem tingut una mica de sort en el rebot, però l'equip ho mereixia".

"Crec que hem guanyat justament, hem dominat prou bé el joc i hem minimitzat el potencial del Sabadell. Estic content, mereixíem una victòria fora i espero que això ens doni forces", ha destacat el seu entrenador Eder Sarabia.

Els tricolors sumen 22 punts i es troben a només dos punts de les posicions que donen accés a la fase d'ascens. El pròxim partit serà a casa contra el Linense.

Informa: Joel Romero-Cesc Sanjuan
Imatges cedides: Footters
Fotografica cedida: FC Andorra