ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El projecte One Team del MoraBanc es trasllada a la Unitat de Conductes Addictives de l'hospital

www.andorradifusio.ad

Per tercer any consecutiu, la participació del MoraBanc a l'Eurocup està acompanyada d'un projecte que transcendeix l'àmbit esportiu. Enguany, els beneficiaris del projecte són els pacients de la Unitat de Conductes Addictives de l'Hospital de Meritxell.

Després dels tallers de violència de gènere adreçats a la base del club i els entrenaments amb interns del centre penitenciari, el MoraBanc ha traslladat el projecte One Team de l'Eurocup a l'Hospital de Meritxell. Els seus beneficiaris són un grup de pacients de l'hospital de dia de la Unitat de Conductes Addictives, amb qui es treballarà al llarg de vuit sessions, amb el director tècnic Jaume Tomàs al capdavant. 

Les primeres valoracions són molt positives. El projecte ha encaixat molt bé en l'objectiu de la Unitat de promoure un canvi d'estil de vida en els pacients i ajudar-los a potenciar valors com l'esforç i la superació personal. "Han fet quatre sessions d'entrenament i l'únic que puc dir és que els pacients estan més que contents, entusiasmats, i que a l'hospital de dia tenim des de pacients de 21 anys fins a persones de 60 anys", celebra la coordinadora clínica de l'UCA, Angelina Santolària. "M'he trobat un grup de gent valenta. És una de les coses que els entrenadors demanem als jugadors, que s'atreveixin, que surtin de la seva zona de confort, que s'atreveixin a intentar-ho", considera el coach del projecte One Team, Jaume Tomàs.

A banda dels entrenaments, els pacients tenen l'oportunitat de presenciar els partits del MoraBanc al Poliesportiu i també s'han previst dues xerrades a càrrec de tècnics del club. Tant des de l'hospital com des del club no es descarta que la col·laboració pugui anar més enllà en el temps.

Informa: Joan López
Imatges: Desirée Sala

Comparteix:

18.208.202.194