La prova andorrana del Mundial de TrialGP se celebrarà entre el 16 i el 18 de juny

www.andorradifusio.ad

La Federació Internacional de Motociclisme acaba d'anunciar el calendari del Mundial de Trial GP a l'aire lliure. Andorra figura com a cinquena prova entre el 16 i el 18 de juny. 

Andorra repeteix al calendari del Mundial de TrialGP. És la 25a participació en el circuit mundial i la vuitena d'ençà de l'arribada dels nous promotors.

Sant Julià de Lòria és un fix al calendari i el 2023 no serà una excepció. La cita andorrana serà la cinquena de les set proves del Mundial del 2023. Es disputarà entre el 16 i el 18 de juny i ho farà en tres categories en versió masculina TrailGP, Trial2 i Trial3.

Per commemorar el 25è Mundial a Andorra s'ha intentat portar també la prova de TrialGP femenina, però no ha estat possible. El que sí que es disputarà és la de Trial2 femenina que serà la darrera del calendari i on es repartiran els títols. Fa tot just un parell de setmanes Toni Bou es va proclamar per setzena vegada campió del món a l'aire lliure, l'any vinent buscarà el dissetè títol.

En X-Trial el resident també té a la butxaca el setzè títol. La setmana vinent l'aixecarà en la darrera prova del circuit mundial a Andorra, una cita que es podrà seguir en directe per Andorra Televisió.

Informa: Cesc Sanjuan

Comparteix: