ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Raül Ferré fa el salt al Campionat de França de muntanya, el més exigent d'Europa

www.andorradifusio.ad

L'Automòbil Club manté l'aposta per Raül Ferré com a primera espasa del programa de Joves Pilots i aquest cap de setmana s'estrenarà a la segona prova del Campionat Francès de muntanya, la pujada a Saint Jean du Gard, també puntuable per a l'Europeu de l'especialitat.

El pilot, de 24 anys, disputarà quatre proves del Nacional gal de primera divisió, el més important d'Europa, i la Pujada a Arinsal amb l'objectiu de seguir progressant.

L'objectiu és fer top-6 del certamen, a l'Europeu quedar entre els deu primers i fer podi de la seva categoria. Compta amb l'handicap que no ha provat el vehicle, que ha evolucionat respecte la temporada passada.

El secretari general de l'Automòbil Club, Toti Sasplugas, assegura que "el programa és el més exigent que havíem plantejat a un jove pilot". La voluntat és "que segueixi creixent aquesta barreja de treball constant i de talent".

Per la seva part, Ferré posa en relleu que "França sempre ha estat el referent en aquesta disciplina". És conscient que com la seva monoplaça "hi ha moltes, i pilots molt bons". Coincideix amb Sasplugas que "el nivell d'exigència és màxim". "Les proves són molt noves per mi i em faran créixer".

Informa: Sergi Cano
Imatges: Sergi Linares -cedides Raül Ferré       

Comparteix: