ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Reconeixement del Govern a Irineu Esteve pels resultats al Tour d'Esquí

www.andorradifusio.ad

Encara queda molta temporada per endavant, però el Govern ha volgut reconèixer els grans resultats d'Irineu Esteve al Tour d'Esquí. Una competició, recordem-ho, puntuable per a la Copa del Món.

És el millor o, com a mínim, un dels millors esportistes andorrans masculins del moment. Al Tour d'Esquí va anar de menys a més i va tancar aquest prestigiós circuit amb el seu millor resultat en una Copa del Món, una vuitena plaça a la pujada d'Alpe Cermis.

El Govern ha volgut reconèixer aquests resultats i donar tot el suport a un dels esportistes que millor representen el país a tot el món. La ministra Sílvia Riba n'ha destacat "la capacitat que té de posar el nom d'Andorra al mateix nivell que els països nòrdics a l'hora de competir en aquesta modalitat".

Esteve, al seu torn, posava en relleu com sent el país. "I que et rebin així és d'agrair". "Hem vist que si en aquesta cursa estem al vuitè lloc, és difícil encara pensar en un top-10". Amb tot, no ho descarta.

El Tour d'Esquí ha estat molt dur i exigent. Després d'uns dies descansant i entrenant a Andorra, Irineu Esteve torna a l'acció aquest cap de setmana amb una doble cita a Nove Mesto: dissabte, quinze quilòmetres estil patinador, i diumenge, la persecució en clàssic també de quinze quilòmetres.  

Irineu Esteve també ha parlat dels resultats i objectius aquest dilluns al Dia E. L'entrevista completa:

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Sergi Linares

Comparteix:

34.200.218.187