ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La regularitat en posicions capdavanteres, principal objectiu d'Irineu Esteve aquesta temporada

www.andorradifusio.ad

Classificar-se més regularment entre els millors a les proves de Copa del Món. Aquest és l'objectiu que es marca Irineu Esteve aquesta temporada. Carola Vila, que alternarà circuit europeu i mundial, buscarà sumar els primers punts en Copa del Món. La temporada començarà al novembre, amb els Jocs de Beijing a l'horitzó.

Irineu Esteve i Carola Vila continuen sent les puntes de llança de l'equip de fons de la FAE, que completen els júniors Quim Grioche i Gina del Río, sota la supervisió de Joan Erola.

Després de fer la pretemporada al país i a Noruega, Esteve i Vila treballaran les properes setmanes a la glacera de l'Stelvio i al novembre començaran les curses FIS que serviran de preparació per a l'estrena en Copa del Món. Els objectius per a la nova temporada d'Irineu Esteve estan clars. Vol fer "un pas més i estar més regularment en posicions més capdavanteres". 

Carola Vila alternarà el circuit de Copa d'Europa amb el mundial. La idea és seguir creixent i sumar punts de Copa del Món, fita de la qual es va quedar a prop el curs passat.

En l'horitzó tots dos tenen els Jocs de Beijing, tot i que la plaça que s'han guanyat depèn del vistiplau del COA. A Vila no l'amoïna gaire la cita olímpica. Té molt clar que si va als Jocs "és perquè hi ha un bon nivell i podem ser competitius".  "I si es decideix que no s'hi va perquè són tres setmanes al febrer en què es podria prioritzar Copa d'Europa, tampoc serà una gran decepció", afegeix l'esquiadora.

Els altres dos membres de l'equip, Quim Grioche i Gina del Río, es centraran en el circuit de Copa d'Europa júnior. Al calendari hi ha el Festival Olímpic de la Joventut Europea al març i el Mundial júnior. 

Informa: Sergi Cano
Imatges: Ricard Tenza-Arxiu RTVA

Comparteix: