ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Les repercussions econòmiques de la crisi sanitària alteren la planificació del MoraBanc per a la temporada vinent

www.andorradifusio.ad

La incertesa al voltant de les repercussions econòmiques de la crisi sanitària fan que la planificació per a la temporada vinent sigui extremament complicada per al MoraBanc. Sis jugadors de la plantilla actual acaben contracte aquest juliol i els dubtes sobre el pressupost del pròxim curs dificulten les possibles renovacions.

Si la pandèmia sanitària no s'hagués produït la temporada regular de la lliga Endesa ja hauria acabat i s'estarien disputant els quarts de final del play-off, un dels grans objectius de la temporada per al MoraBanc.

En condicions normals, aquests dies començarien a definir-se les renovacions i les baixes per a la temporada vinent. La situació sanitària i les repercussions econòmiques derivades fan que ara mateix la incertesa sigui total pel que fa a la planificació de la plantilla.

El pressupost per a la pròxima temporada està envoltat de dubtes i això dificulta aspectes importants, com ara les renovacions. Segons ha pogut saber aquesta casa, abans de la crisi sanitària la intenció era que 9 dels 12 jugadors de la plantilla actual continuessin, però aquest escenari podria canviar radicalment.

L'equip té garantida la continuïtat de la columna vertebral amb Hannah, Jelínek, Walker, Llovet, Pérez i Diagne. Tot i això, alguns estan a l'agenda de clubs importants, com és el cas del senegalès.

D'altra banda, jugadors destacats en l'esquema d'Ibon Navarro com Senglin, Massenat, Todorovic, Sy i Musli acaben contracte. A aquests noms també cal sumar-hi el capità, Guille Colom.

En aquests moments, l'equip està centrat en la preparació de la fase final de la lliga en cas que es pugui jugar. Un cop es doni per acabada la temporada, començarà el trencaclosques per a la direcció esportiva.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu

Comparteix:

18.208.202.194