ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Reportatge: Una visita per l'exposició del BC Andorra “50 anys junts” amb tres històrics del club

www.andorradifusio.ad

Visitem l’exposició del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, “50 anys junts”, a l’edifici CIAM d’Escaldes-Engordany, amb tres històrics de l'entitat.

Jordi Clua va ser delegat del primer equip gairebé tres dècades, fins al 2011, i durant molts anys també va ser gerent. La seva vinculació amb el club havia començat com a jugador, l'any 1977.

Manel Aràjol va ser president durant 13 anys, de 1994 fins a 2007, i era el vicepresident quan es va assolir el primer ascens a l’ACB, l’any 92.

Dani Marín va ser jugador del club durant 18 anys, 15 dels quals en el primer equip. Va viure 7 ascensos, 6 amb el primer equip, des de la tercera catalana fins a la LEB or, i un amb el sènior B a la lliga EBA.

L'exposició és un viatge al llarg de 50 anys d'història, a través d'imatges, samarretes i trofeus. Els nostres protagonistes troben ràpidament una fotografia que els porta a recordar un moment feliç. Tots tres van viure en primera persona el renaixement del club, després de la davallada que va seguir a la primera etapa de 4 anys a l'ACB.

Segueixen l'actualitat de l'equip, pendents com tot el món de l'evolució de la pandèmia. Els demanem pel futur i, en el cas de Marín, per la presència dels jugadors del planter en el primer equip.

Una feina de molts anys ha portat el club a afrontar un present difícil en el millor moment dels seus 50 anys de vida. Qui vulgui gaudir d'aquest viatge en el temps ho podrà fer fins al 27 de febrer.

Informa: Joan López
Imatges: Pere Besolí
Locució: Yasmina Canedo

Comparteix:

44.192.10.166