ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La retirada de Mireia Gutiérrez i Matias Vargas obligarà a replantejar l'estratègia de la FAE

www.andorradifusio.ad

La Federació d'Esquí fa un balanç positiu de la temporada, tot i els problemes derivats de la pandèmia. Max Tissot reconeix que la retirada de Mireia Gutiérrez i Matias Vargas obligarà a replantejar algunes estructures.

L'esquí andorrà ha passat amb nota la temporada, tot i els entrebancs a causa de la pandèmia. Així ho consideren des de la direcció tècnica i la presidència de la FAE. 

Destaquen la confirmació d'un futur esperançador, amb 4 júniors en el top-50 mundial i la 16 plaça de Xavier Cornella al Mundial de la categoria. A més, la confirmació de Joan Verdú, 26è a la classificació final de gegant.

La retirada de Mireia Gutiérrez i Matias Vargas obligarà a replantejar algunes estructures, sobretot pel que fa a la categoria femenina, segons ha destacat el director d'esquí alpí de la FAE, Max Tissot, i es buscarà un acord amb la Federació Francesa perquè Kevin Courrieu s'entreni amb el seu equip de Copa d'Europa. 

Des de la federació destaquen també el projecte que permet compaginar activitat esportiva i estudis dirigida a les categories de base i del qual s'han pogut beneficiar aquesta temporada 63 esquiadors

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix:

3.238.99.243